Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

AK Partiye Ocaklar'dan katılım

AK Partiye Ocaklar

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, partiye katılan Ocaklar'lı gençlerin hepsiyle birebir yakından ilgilenerek rozetlerini taktılar.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, partiye katılan Ocaklar’lı gençlerin hepsiyle birebir yakından ilgilenerek rozetlerini taktılar.
Erdek Ocaklar Mahallesinde ikamet eden gençlerden AK Partiye gönül verenler, geçtiğimiz gün ziyaret ettikleri AK Parti Erdek İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı’nın hazır bulunduğu programda, partiye üye kayıtları yapılıp rozetleri takıldı.

İlçe Başkanı Sever: “Gençleri çok önemsiyoruz”
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Ocaklar Mahallesinde yaşayan gençlerin AK Partiye katılımlarının çok önemli olduğuna değindi.
Tüm kongrelerini tamamlamış AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı olarak, Erdek merkez ve bağlı tüm mahallelerden partiye yoğun katılımların yaşandığını kaydetti.
Özellikle ilk defa oy kullanacak olan gençlerin verdiği desteği görünce gururlandıklarının altını çizen Sever, “Bu gençlerimiz AK Parti ile birlikte büyüdüler. Türkiye’nin şuan ki gelişimini anlatmaya kelimeler yetmez. Gençlerimize her fırsatta yapılan icraatları anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz. Bugün burada yaşanan ilgi ve memnuniyet bizim için gururdur, mutluluktur.” dedi.
Gençlik Kolları Başkanı Çapacı: “Üzerimize oyun oynayanların hevesleri Haziran ayında da kursağında kalacak”
Ocaklar’lı gençlerin partiye katılımları sonrası AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ise yaptığı konuşmada, AK Partinin iktidara geldiği günden itibaren ülkemizde oynanmak istenen çirkin oyunların farkında olan gençlerimizin harekete geçerek, AK Partiye ve onun misyonuna sahip çıkmalarının gerçekten çok anlamlı bulduğunu işaret etti.
AK Partiye olan katılımların her zaman coşkulu ve anlamlı olduğuna vurgu yapan Çapacı, “Biz de bu anlamlı desteğe layık olmak için daha fazla çalışmak için gayret göstereceğiz. Çünkü güzel ülkemizin güzel insanları her türlü hizmeti fazlasıyla hak ediyor. Partimizin üzerine oyun oynayanların hevesleri 4,5 ay sonra Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde de kursağında kalacak.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Haber : Mehmet Ertan



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli